Cel mai puternic poliţist din România

cmp-politist4cmp-politist5cmp-politist3 cmp-politist2 cmp-politist1
Aproape 80 de concurenţi din ţară şi străinătate se întrec azi, 5 octombrie pentru a cuceri titlul de „Cel mai puternic poliţist din România”. Competiţia născută din iniţiativa unor poliţişti din Satu Mare, membri ai Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie se desfăşoară la sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre.

La deschiderea oficială a evenimentului au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi viceprimarul, dr. Radu Roca.

În luarea de cuvânt edilul Sătmarului a felicitat poliţiştii pentru această iniţiativă. „Vă felicit pentru această iniţiativă. Poliţiştilor care au venit din alte judeţe le cer să fie ambasadorii noştri şi să vorbească ţării despre ospitalitatea sătmărenilor dar şi despre locurile frumoase pe care le-au văzut”, a declarat Coica.

„Cel mai puternic poliţist din România” este primul concurs de Crossfit organizat în ţara noastră. La competiţie participă 52 de poliţişti din ţară şi 25 de oameni ai legii din Italia şi Ungaria. Participanţii vor concura atât la probele de individual cât şi pe echipe în cadrul a două categorii „sub 35 de ani” şi „peste 35 de ani”.

Crossfit-ul este o ramură a fitnnes-ului ce îmbină elemente de anduranță, forță, viteză, putere şi rapiditate necesare activității zilnice a polițiștilor. În țara noastră acest program de fitness este la început față de celelalte state unde a cunoscut o dezvoltare rapidă, încă din 2003-2005.

Concurenţii vor avea de trecut de mai multe probe printre care: tracţiuni la bară, ridicare de greutăţi, aruncarea mingii medicinale, etc. Evenimentul este organizat de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Primăria municipiului Satu Mare şi Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, Biroul Teritorial Satu Mare.

Un Comentariu la "Cel mai puternic poliţist din România"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.