„Un milion de stele” – Vino! Aprinde şi tu o stea!

Stele

Vineri 11 octombrie, începând cu ora 18.00, va avea loc a V-a ediţie a acţiunii de solidaritate „Un milion de stele”. În acest an Organizaţia „Caritas” a Diecezei Satu Mare va desfăşura evenimentul în patru oraşe:

– Satu Mare – pe Aleea Coposu, în parteneriat cu Palatul Copiilor Satu Mare
– Carei – la Monumentul Ostaşului Român, în parteneriat cu casa de Cultură Carei şi Asociaţia „Lăcrămioara”
– Sighetu Marmaţiei – Piaţa Libertăţii, în parteneriat cu Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei
– Baia Mare – în Piaţa Revoluţiei, în parteneriat cu Asociaţia Diecezană „Caritas Greco-Catolic” Maramureş şi Grupul Muzical „Cantando”.

Scopul evenimentului în acest an este întărirea solidarităţii faţă de copiii cu dizabilităţi şi familiile acestora şi sprijinirea celor peste 150 de copii îngrijiţi anual în cadrul centrelor de zi pentru copiii cu nevoi speciale şi a centrului de reabilitare al Organizaţiei „Caritas” a Diecezei Satu Mare.

Aceşti copii beneficiază de servicii de înaltă calitate oferită de o echipă multidisciplinară specializată, compusă din: medici, psihologi, psihopedagogi, logopezi, pedagogi, kinetoterapeut, etc. Scopul acestor servicii este să ofere copiilor şansa de a avea o viaţă cât mai independentă în viitor.

În semn de solidaritate şi sprijin aprinde şi tu o lumânare! Candelele pot fi procurate la faţa locului în fiecare oraş, în schimbul unei donaţii de 5 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.