Traficanţi de droguri sătmăreni trimişi în judecată de procurorii DIICOT

Droguri

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată o grupare de traficanţi de droguri din Satu Mare. Cercetările începute în luna iunie 2013 au fost finalizate zilele trecute.

La vremea respectivă (în luna iunie) au fost efectuate un număr de cinci percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor S.D.G. 23 ani, S.V. 26 ani, G.L 24 ani, C.A.L. 20 ani şi M.R.P. 23 ani, şi s-au pus în executare cinci mandate de aducere. În urma percheziţiilor s-au ridicat 62 grame de cannabis, un pistol, un cântar electronic, două pipe pentru consum de droguri şi şapte telefoane mobile.

De asemenea, a fost desfășurată şi o acţiune de prindere în flagrant în camera Hotelului „Dora” de pe strada Ganea din Satu Mare. Cei doi traficanţi au fost găsiţi în compania a două tinere dintre care una minoră. În urma percheziţiilor, din camera de hotel au fost ridicate diferite cantităţi de droguri, o parte fiind consumate de aceştia, aspect evidenţiat de rezultatul analizelor efectuate în cadrul laboratorului de specialitate.

Procurorii DIICOT au finalizat cercetările şi au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a inculpaţilor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.