A început sărbătoarea dedicată „Zilelor Recoltei” la Satu Mare

ziuarecolteism0ziuarecolteism2ziuarecolteism3ziuarecolteism13 ziuarecolteism4 ziuarecolteism5 ziuarecolteism6 ziuarecolteism7 ziuarecolteism8 ziuarecolteism9 ziuarecolteism10 ziuarecolteism11 ziuarecolteism12
Începând de azi, 4 şi până duminică, 6 octombrie sătmărenii sunt aşteptaţi în centrul municipiului, reşedinţă de judeţ acolo unde în acest weekend se desfăşoară cea de-a III-a ediţie a „Zilelor Recoltei”.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc azi de la ora 14.00 în prezenţa primarului municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef. În luarea de cuvânt edilul-şef al Sătmarului a subliniat faptul că acest eveniment este organizat atât de Primăria şi Consiliul Local Satu Mare cât şi de Consiliul Judeţean, nemailăsând loc intrepretărilor cu privire la „paternitatea” acestei sărbători.

După deschiderea festivă a târgului de produse tradiţionale oficialităţile au vizitat tarabele pentru a le spune bun venit producătorilor.

La „Zilele Recoltei” sunt prezenţi 52 de comerciaţi care oferă bunătăţi de tot felul de la legume şi fructe la produse de patiserie, cârnaţi, slănină şi şuncă afumată, pălincă, must şi vin.
Totodată, pe scena amplasată în Piaţa 25 Octombrie vor evolua în cursul zilei de azi o serie de formaţii de muzică populară.

Un Comentariu la "A început sărbătoarea dedicată „Zilelor Recoltei” la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.