Peste 3.800 pachete de ţigări şi şase maşini confiscate de la contrabandişti, în luna septembrie

tigari
Angajaţii de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Satu Mare, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ), Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DJAOV) şi birourile vamale de pe raza judeţului Satu Mare au întreprins în luna septembrie un număr total de 158 de acţiuni de control.

În urma verificărilor au fost constatate 33 de contravenţii în valoare de 47.000 de lei, fiind confiscate 3.873 de pachete de ţigări şi 14.000 de fire de ţigări. Totodată, au fost reţinute bunuri în valoare de 12.788 de lei, un număr de şase autoturisme fiind reţinute sau confiscate, iar valoarea totală a prejudiciului creat bugetului de stat a fost estimat la 12.249 de lei.

Având în vedere rezultatele obţinute în luna septembrie pe linia combaterii contrabandei cu ţigări şi alte produse supuse accizării, prefectul Eugeniu Avram solicită instituţiilor implicate în această acţiune să manifeste mai multă vigilenţă şi eficienţă pentru a descuraja şi destructura reţelele infracţionale care mai acţionează pe raza judeţului Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.