Democrat-liberalii sătmăreni au protestat împotriva proiectului Codului Rutier

pdl-satu-mare1pdl-satu-mare2pdl-satu-mare3
Aproximativ 50 de democrat-liberali sătmăreni au participat azi, 3 octombrie la protestul organizat în faţa Prefecturii împotriva proiectului de modificare a Codului Rutier. Totodată, protestatarii au solicitat şi demisia ministrului de Interne, Radu Stroe.

În rândul protestatarilor au fost prezenţi şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, preşedintele Organizaţiei Municipale, Claudiu Ardelean, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma dar şi secretarul general Sorin Ghilea. Participanţii la miting au venit „înarmaţi” cu o portavoce şi pancarte pe care erau inscripţionate sloganuri precum: „Vrem autostrăzi, nu amenzi”, „Codul rutier – blocarea traficului”, „Codul rutier=codul fiscal”.

După ce au ajuns în Piaţa 25 Octombrie protestatarii au avut câteva schimburi de replici cu jandarmii care au susţinut că ora de începere a protestului s-a modificat de la 17.00 la 14.00 şi că în asemenea condiţii acţiunea ar fi ilegală iar organizatorii sunt pasibili de amendă. Claudiu Ardelean şi Adrian Cozma le-au explicat jandarmilor că protestatarii nu au fost informaţi cu privire la acest aspect iar modificarea orei se poate face doar cu acordul organizatorilor.

În cele din urmă participanţii la acţiune au convenit cu jandarmii că pot să protesteze dar nu mai mult de o oră. Cei prezenţi au scandat lozinci antiguvernamentale dar şi împotriva conducerii municipiului şi judeţului Satu Mare.

2 Comentarii la "Democrat-liberalii sătmăreni au protestat împotriva proiectului Codului Rutier"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.