Teatrul „Regina Maria” vine cu două spectacole la Satu Mare

la_iunion_birjar12
Luni, 7 octombrie, Teatrul de Nord găzduiește două spectacole prezentate de Trupa „Iosif Vulcan” a Teatrului „Regina Maria” din Oradea. Este vorba despre „Vrăjitorul din Oz” (ce va avea loc de la ora 11.00) şi de „La ”Iunion”, birjar!” (19.00). Prețul biletelor este de 7 lei pentru „Vrăjitorul din Oz” şi 20 lei (15 lei cu reducere) pentru „La „Iunion”, birjar!”.

Una dintre cele mai cunoscute şi iubite poveşti, „Vrăjitorul din Oz” a reuşit să seducă generaţii întregi de copii de-a lungul timpului. Scris la începutul secolului, mai precis în 1900, „Vrăjitorul din Oz” a devenit cu timpul o poveste nemuritoare, fiind considerat, de altfel, primul basm american modern. Peripeţiile lui Dorothy, o fetiţă din Kansas, aruncată de o tornadă pe meleaguri necunoscute, sunt faimoase în întreaga lume, cunoscând numeroase dramatizări şi ecranizări. Deşi au trecut mai mult de 100 de ani de la lansarea acestei cărţi, copiii din întreaga lume sunt încă fascinaţi de minunata lume a lui Oz.

Spectacolul „La „Iunion”, birjar!”, propus de Daniel Vulcu, încearcă să reconstituie atmosfera anilor 1900, prin textele eternului Caragiale. Atmosfera de la terasa „Iunion” cu muzica şi dansurile acelor vremuri se vor regăsi într-un spectacol de cabaret vesel, pigmentat cu muzică live şi numere de magie, care nu poate fi decât pe gustul tuturor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.