„După FEL şi CHIP” premiat la „DocuArt Fest” 2013

Paula-onet
Filmul careiencei Paulei Oneţ „după FEL şi CHIP” a fost distins cu „Premiul pentru cea mai bună imagine” în cadrul secţiunii de film documentar studenţesc la „DocuArt Fest”, eveniment ce s-a desfăşurat în perioada 26-29 septembrie la Bucureşti.
Festivalul filmului documentar românesc a ajuns în acest an la cea de-a doua ediţie. În cursul celor trei zile au fost proiectate 35 de filme documentare. Paula Oneţ a participat la acest festival cu două filme „după FEL şi CHIP” şi „Connection Lost”, ultimul fiind un scurt-metraj montat din înregitrări ale unor convorbiri pe Skype, realizate în timp ce studia în Turcia.

Vă reamintim că filmul documentar “după FEL și CHIP” a fost premiat şi apreciat atât la festivaluri de film din România (Timishort, Gala UCIN) cât şi în străinătate, având premiera internaţională în cadrul prestigiosului festival de film de la Karlovy Vary în luna iunie 2013. Pe lângă acesta, filmul a intrat în selecția oficială în festivaluri internaționale precum: “Jameson Cinefest” din Ungaria, “Kinemastik” Malta (obținând “Menţiunea Specială a Juriului”), Cannes Film Festival – secţiunea “Short Film Corner”, “Timishort Film Fest” (premiat pentru “Cel mai bun Film Romanesc” şi “Premiul Publicului”), Gala Uniunii Cineaştilor din România (fiind ales “Cel mai bun film de scurt metraj” din 2013).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.