Concurs video: “I love Carei-Nagykároly-Grosskarol”

ilovecarei
Direcția de Cultură și Sport Carei organizează un concurs pentru a populariza obiectivele turistice din oraş. Competiţia se adresează exclusiv tinerilor pasionaţi de film și fotografie, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 20 de ani. Premiul cel mare este de 500 lei, iar filmele premiate vor fi prezentate la un post de televiziune regional.

Concurenţii vor avea de realizat un spot publicitar sau un filmuleţ de maxim 3 minute în care să facă prezentarea turistică a municipiului Carei. Apoi, filmuleţele trebuie depuse la biroul Direcţiei de Cultură și Sport din castelul Károlyi, camera 26 până cel târziu miercuri, 23 octombrie, ora 14.00. Potrivit organizatorilor, în cazul în care materialul video conține voce, acesta poate fi prezentat în orice limbă.

Realizatorii celor mai convingătoare filmulețe vor avea ocazia să participe la un workshop organizat de oameni de televiziune care vor prezenta detalii captivante despre meseria de reporter, realizarea unui material pentru știri și multe alte surprize.

Materialul video poate fi realizat cu aparat foto, cameră video sau telefon mobil. Filmul trebuie depus pe stick USB, CD sau DVD. Alte detalii cu privire la concurs se pot obţine la numărul de telefon 0261.861.481 sau festivalcarei@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.