„Ziua Recoltei”, „mărul discordiei” între CJ şi Primăria Satu Mare

adrian-stef
Se pare că organizarea „Zilei Recoltei” naşte tensiuni între Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Satu Mare. În acest an se prevăd două evenimente dedicate „Zilei Recoltei”, una organizată sub egida Primăriei iar cea de-a doua sub patronajul CJ.

Vă reamintim că în cadrul unei conferinţe de presă susţinute sâmbătă, 28 septembrie, primarul Dorel Coica a anunţat organizarea sărbătorii recolte în intervalul 4-6 octombrie, adică la sfârşitul acestei săptămâni. Cu toate acestea, preşedintele CJ, Adrian Ştef susţine că această sărbătoare a fost prevăzută de către instituţia pe care o conduce în „Calendarul Cultural 2013” pe data de 29 octombrie şi urmează a fi organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarae Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Satu Mare.

„Eu nu doresc să discut stările de spirit a domunului primar. Ziua Recoltei a fost cuprinsă în calendarul nostru de evenimente şi anul trecut şi este şi acum. Eu am aici dovezi aşa că nu ştiu cine pe cine copiază? Eu nu copiez de la nimeni evenimentele. Oricum noi vom face şi anul acesta pe 29 octombrie. În calendarul nostru este trecut ca spectacol de muzică şi joc”, a declarat Adrian Ştef.

7 Comentarii la "„Ziua Recoltei”, „mărul discordiei” între CJ şi Primăria Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.