“Festivalul Zmeielor”, la a VI-a ediţie

Festival-zmee
Ştrandul Termal din Carei a găzduit sâmbătă, 28 septembrie ce-a de-a VI-a ediţie a „Festivalului Zmeielor”. Evenimentul s-a desfăşurat în intervalul orar 12.00-18.00.
Având în vedere că şi vremea a ţinut cu participanţii, au existat toate ingredientele pentru o zi plină de distracţie. Într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie, bunici, părinţi şi copii au venit fiecare cu zmeie confecţionate sau le-au confecţionat la faţa locului după care s-au întrecut în a le înălţa şi a le menţine în aer.
S-au mai confecţionat avioane din hârtie, au avut loc demonstraţii de tir cu arcul şi competiţii de airsoft. Doritorii au putut adopta un câine sau o pisică, fiind prezenţi la eveniment şi membrii ai Asociaţiei „Puffi” care au organizat un târg de adopţii de animale.
Au fost oferite peste cincizeci de diplome de participare şi diplome speciale pentru cel mai frumos zmeu şi zmeul cel mai sus înălţat. Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural, Direcţia de Cultură şi Sport şi Asociaţia Sportivă „Corvus Regia” din Carei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.