Ea este cea mai frumoasă femeie din lume

missworld2013
missworld2013-4missworld2013-6 missworld2013-5

Megan Young, Miss Filipine, a câştigat titlul de Miss World 2013, în competiţia care a avut loc sâmbătă, pe insula indoneziană Bali. Tânăra în vârstă de 23 de ani – a cărei ţară s-a clasat pe locul al doilea la ediţia de anul trecut a Miss World – s-a situat pe primul loc, în faţa altor cinci, informează Mediafax.

Megan, care s-a născut în Statele Unite ale Americii, a părăsit această ţară la vârsta de 10 ani şi s-a mutat în Filipine. În prezent studiază cinematografia şi, încă de la vârsta de 15 ani, a avut apariţii în filme, show-uri de televiziune şi a fost prezentator al unor programe TV. Visul său este să treacă în spatele camerei de filmat şi să devină regizor.

Se descrie ca fiind „o persoană ambiţioasă”, fiind pasionată de jocurile video şi de aventurile celebrului vrăjitor Harry Potter, potrivit site-ului oficial al competiţiei Miss World.

Pe locul al doilea în comepetiţia Miss World 2013 s-a situat Miss Franţa, Marine Lorphelin, iar poziţia a treia a fost ocupată de Miss Ghana, Carranzar Naa Okailey Shooter.

Un Comentariu la "Ea este cea mai frumoasă femeie din lume"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.