Predoiu: În momentul de faţă Palatul Victoria nu are nici pilot şi nici copilot

predoiu-pdl-sm
Aflat într-o vizită la Satu Mare, fostul ministru al Justiţiei şi (aşa cum s-a recomandat) premierul „Guvernului alternativă”, Cătălin Predoiu a susţinut o conferinţă de presă la sediul PDL în care a atacat dur USL spunând că „Antonescu şi Ponta fac vizite în ţară pentru a acumula capital electoral în loc să se ocupe de Guvern şi de Senat”.

La întâlnirea cu jurnaliştii au participat şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, respectiv deputatul democrat-liberal, Andreea Paul.

În luarea de cuvânt Predoiu a subliniat faptul că joi, 26 septembrie a avut loc prima şedinţă a „Guvernului alternativă” pe care o conduce şi în cadrul căreia s-a discutat şi proiectul Roşia Montană. Liderul PDL consideră că acest proiect este unul ilegal deoarece legea mediului vorbeşte despre protejarea acestuia în timp ce proiectul propus distruge mediul.

Cu privire la vicepremierul Liviu Dragnea, acesta a declarat că „nu este omul potrivit pentru a cere schimbarea legii ANI din moment ce este cercetat de DNA. Eşecul Schengen este rezultatul ineficienţei actualei coaliţii de guvernare”. Acesta a mai spus că cei doi lideri USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu „fac vizite în ţară pentru a acumula capital electoral în loc să conducă Guvernul şi Senatul”.

Totodată, Predoiu consideră că „liderii USL vor să scape de problemele din justiţie şi din această cauză sunt preocupaţi să deţină monopolul puterii. Iniţiativa PNL de a modifica legea electorală denotă tensiunile din interiorul USL. În momentul de faţă Palatul Victoria nu are nici pilot şi nici copilot. Iar despre Crin Antonescu ce pot să vă mai spun? El nu a ştiut niciodată unde se află, la Senat sau în altă locaţiei. Cei doi au făcut praf credibilitatea românilor”.

În altă ordine de idei, deputatul Andreea Paul a declarat că face parte din „Guvernul alternativă” condus de Cătălin Predoiu, unde se ocupă de Ministerul Economiei. Totodată, parlamentarul democrat-liberal a subliniat faptul că a fost aleasă preşedinte al Comisiei Economice din cadrul Adunării Parlamentare a Iniţiativei Central Europene, care s-a reunit zilele trecute la Budapesta, unde s-a dezbătut problema şomajului în rândul tinerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.