Petre Mureşan îl atacă pe primarul Dorel Coica

Petre-Muresan
Cu privire la votul dat de consilierul PDL Cosmin Raţiu pentru prelungirea contractului cu Florisal, preşedintele democrat-liberalilor sătmăreni, Petre Mureşan a declarat azi, 27 septembrie în cadrul unei conferinţe de presă că „prin acest vot l-am ajutat pe primarul Dorel Coica să se sinucidă politic”.

Totodată, preşedintele PDL Satu Mare solicită Curţii de Conturi să verifice relaţia dintre Primărie şi Florisal pe toată perioada derulării contractului „şi în special pe perioada de când Dorel Coica este primar. Eu aş face un apel către sătmăreni să-şi aducă aminte că în campania de anul trecut de la locale primarul făcea promisiuni că atunci când va ajunge la Primărie o să rezilieze contractul cu Florisal. Astăzi credem că s-a sinucis politic. Poate l-am ajutat şi noi puţin”, a declarat Mureşan.

Acesta a subliniat că nu are nimic cu firma de salubrizare mai ales că acolo lucrează peste 300 de sătmăreni. „Noi avem probleme doar cu cei care ne-au minţit în campania electorală şi după. Ei ne mint în continuare”, spune liderul PDL.

Un Comentariu la "Petre Mureşan îl atacă pe primarul Dorel Coica"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.