Aurel Vaşvari a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte a pensionarilor socia-democraţi

pensionari-psd-sm
Organizaţia Judeţeană a Pensionarilor Social Democraţi Satu Mare şi-a ales azi, 26 septembrie noua conducere. Conferinţa de alegeri s-a desfăşurat cu începere de la ora 16.00 la sediul PSD Satu Mare.

La şedinţă au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Mircea Govor, preşedintele şi preşedintele executiv a Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, respectiv dr. Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate, dr. Paula Mare, preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan şi reprezentanţi ai pensionarilor social democraţi din întreg judeţul.

Şedinţa a fost deschisă de preşedintele interimar a pensionarilor din PSD, Aurel Vaşvari, cel care a fost de altfel reconfirmat în funcţie în cadrul conferinţei de alegeri de azi. Noua structură de conducere va avea un preşedinte (Aurel Vaşvari), un preşedinte executiv (Sabin Sabău), un secretar executiv (Cornel Chilinţan) respectiv cinci vicepreşedinţi.

În luările de cuvânt dr. Dorel Coica, Mircea Govor şi dr. Radu Roca le-au mulţumit pensionarilor social democraţi pentru implicarea de care au dat dovadă în cadrul campaniilor electorale şi au urat mult succes noii conduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.