Manuela Rogoz este noua preşedintă a Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare

Manuela-Rogozofl-psd-sm1ofl-psd-sm2
Femeile social-democrate din municipiul Satu Mare şi-au ales azi, 25 septembrie noua conducere. Conferinţa Municipală a Organizaţiei de Femei Social Democrate s-a desfăşurat cu începere de la ora 17.00 la sediul PSD Satu Mare.

La şedinţa de alegeri au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD, dr. Dorel Coica, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD, dr. Paula Mare, respectiv un număr de 87 de delegaţi din cei 92 convocaţi la conferinţa de azi.

În luarea de cuvânt Mircea Govor a subliniat faptul că „PSD Satu Mare este cea mai importantă forţă politică în judeţ. În 2014 ne aşteaptă două campanii electorale. În luna mai vom avea alegerile europarlamentare unde, deşi în prezent suntem parteneri cu liberalii în bătălia electorală vom merge fiecare pe culoarul său. Alegerile prezidenţiale vor avea loc la toamnă. Trebuie să fim organizaţi şi bine pregătiţi deoarece ne aşteaptă un an greu”.

Dr. Dorel Coica a declarat că „în PSD Satu Mare nu sunt două tabere, unul al fostului preşedinte Valer Marian şi o tabără a lui Govor aşa cum zvonit la un moment dat. PSD Satu Mare este o familie unită capabilă să înfrunte campaniile electorale de anul viitor şi asta se va realiza ca de fiecare dată şi cu sprijinul dumneavoastră”.

După luările de cuvânt au avut loc alegerea noii conduceri a OF PSD Satu Mare. În funcţia de preşedinte a fost aleasă cu unanimitate de voturi, Manuela Rogoz. În funcţia de secretar executiv a fost votată Nicoleta Mihali. Totodată, noua conducere va avea cinci vicepreşedinţi, cinci secretari adjuncţi şi un Comitet Municipal alcătuit din 49 de membre.

Noua preşedintă a Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz a declarat că „am forţă şi energie pentru a mă implica în viaţa Organizaţiei Municipale de Femei. Vom desfăşura o serie de acţiuni cu care vom veni în sprijinul sătmărenilor. Mulţumesc celor care au crezut în potenţialul meu şi vă promit că nu o să vă dezamăgesc”.

Până de curând Manuela Rogoz a îndeplinit funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Satu Mare. La alegerile locale din 2012 a fost aleasă consilier municipal din partea USL.

4 Comentarii la "Manuela Rogoz este noua preşedintă a Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.