ACCIDENT DE MUNCĂ: Muncitor prins sub dărâmături

daramaturi

Un bărbat de 26 de ani din Medieş Râturi a ajuns cu leziuni grave la spital după ce o bucată din zid a căzut peste el. Accidentul de muncă a avut loc marţi, 24 septembrie în jurul orei 11.45, la depozitul de pe Cloşca nr. 123.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce executa lucrări de demolare a unui zid despărţitor la o hală, o parte din perete a căzut peste bărbat acesta suferind o serie de leziuni. Administratorul firmei a sunat imediat la „112”. Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian tânărul a suferit fracturi la nivelul bazinului dar şi mai multe traumatisme interne în zona abdominală. În cursul zilei de ieri muncitorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale. În prezent victima se află internată pe secţia de Chirurgie a SJU Satu Mare.

Din cele relatate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare, Ioan Flore reiese că muncitorul lucra la renovarea unei încăperi a depozitului în cauză moment în care o bucată de moloz s-a desprins prăvălindu-se asupra bărbatului.

Tânărul este căsătorit şi este tatăl unui copil.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.