Sătmăreanul Rajmond Molnar, medalie de aur în Sardinia

Rajmond6Rajmond5Rajmond4 Rajmond3 Rajmond2 Rajmond1
Rajmond Molnar împreună cu arădeanul Claudiu Molnar Babos au cucerit medalia de aur la proba de dublu în cadrul maratonului de caiac-canoe „Ohana Mana Cup 2013” organizat în Sardinia. Competiţia s-a desfăşura în perioada 20-22 septembrie.

Cei doi sportivi formează echipă de mai mulţi ani, fiind singurii români care au participat la această prestigioasă competiţie. „Este un vis împlinit. La turneu au participat sportivi cu multă experienţă în cadrul unor asemenea competiţii. Sunt foarte mândru de aurul câştigat în Sardinia. Concursul a fost extrem de solicitant din punct de vedere fizic dar pentru mine a fost o experienţă deosebită. Am concurat atât pentru oraşul şi judeţul meu, cât şi pentru România”, a declarat pentru Sătmăreanul, Rajmond Molnar.

Potrivit interlocutorului la competiţie au participat aproape 100 de concurenţi de pe toate meridianele lumii. „Am avut de parcurs un traseu de 24 de km. Nu a fost uşor deoarece altfel vâsleşti pe un râu sau lac, şi altfel pe mare. Dar ne-am descurcat. Cu Claudiu formăm echipă de câţiva ani buni iar la competiţiile naţionale concurăm în culorile Voinţei Arad”, spune Rajmond.

Sătmăreanul nostru a participat şi anul trecu (2012) la acest concurs, clasându-se pe locul 52 din 130 de concurenţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.