Natalia Ioana Oneţ va reprezenta România la Miss Tourism World 2013

Natalia Onet3
Sătmăreanca Natalia Ioana Oneţ va reprezenta România la Miss Tourism World 2013, competiţie ce se va desfăşura în Guineea Ecuatorială. Marea finală va avea loc în seara zilei de 12 octombrie.

Frumoasa sătmăreancă va pleca în Guineea Ecuatorială pe 30 septembrie unde concurentele vor participa la o sesiune de pregătiri şi şedinţe foto pentru marea finală. „Voi avea in Guineea Ecuatorială un cantonament de pregătire timp de două săptămânii, conferințe de presă, ședințe foto şi repetiţii pentru marea finală de pe 12 octombrie, mă simt onorată şi fericită de a reprezenta România la Miss Tourism World 2013”, a declarat pentru Sătmăreanul, Natalia Ioana Oneţ.

Vă reamintim că frumoasa sătmăreancă şi-a adjudecat dreptul de a participa la această prestigioasă competiţie după ce a fost desemnată cea mai frumoasă româncă de la Miss Tourism România 2013, eveniment desfăşurat în data de 3 aprilie 2013.

Despre Natalia trebuie ştiut că are 23 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Biologie, specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti. Miss Tourism România are o înălţime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90 şi este din Satu Mare, dar locuieşte în capitală de mai mulţi ani.

Frumoasa brunetă nu este la primul succes de acest fel deoarece, la vârsta de 15 ani a câştigat titlul de Miss Boboc la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” din Satu Mare, apoi a ocupat locul III al podiumului la Miss Universe România, în 2009 şi locul I la Miss Hostess România, în 2011. Totodată, sătmăreanca noastră a fost imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, dar a colaborat şi cu Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato.

De asemenea, Natalia a apărut într-un videoclip al trupei 3rei Sud Est şi în videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar a colaborat şi cu rapper-ul Flo Rida (din SUA).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.