Bistriţean reţinut pentru 15 zile pentru că a atacat angajatul unei benzinării

pompa-benzina

Un bistriţean de 64 de ani a fost reţinut pentru 15 zile după ce a refuzat să plătească contravaloarea combustibilului cumpărat la o benzinătrie din Dorolţ. Mai mult deatât, pentru a putea ieşii din incinta benzinăriei acesta a folosit un spray lacrimogen împotriva unuia dintre angajaţi.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare au stabilit faptul că autorul, Ioan M. de 64 ani, din Bistrita, fără antecedente penale a comandat de la staţia de carburanţi gaz lichefiat în valoare de 180 lei pe care a refuzat să-l plătească, folosind împotriva unuia dintre angajaţi, care a încercat să-l împiedice să părăsească incinta stației, un spray lacrimogen. Totodată, în maşina acestuia au fost gasite cinci tuburi cu spray lacrimogen, două electroșocuri și un pistol cu gaze.

De asemenea, s-a stabilit faptul că maşina condusă de bărbat avea numerele de înmatriculare false. Autorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, port fără drept de arma neletală şi port fără drept de armă albă precum şi pentru conducerea unui autorturism cu numere false, iar în cursul zilei de ieri (luni, 23 septembrie) a fost prezentat Judecătoriei Satu Mare, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o durată de 15 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.