Incendiu în centrul Sătmarului (galerie foto)

incendiu1incendiu2incendiu3 incendiu4incendiu6
40% din zona centrală a municipiului Satu Mare a rămas fără curent electric după ce un cablu subteran de lângă Banca Ţiriac aflată în apropierea Podului Decebal s-a aprins. Fumul a cuprins întreaga zonă, la faţa locului fiind soliciată intervenţia pompierilor dar şi ai unor echipaje de la E-ON Gaz şi Electrica. La această oră (11.00) zona respectivă este închisă circulaţiei.

Potrivit pompierilor situaţia este destul de sensibilă având în vedere faptul că reţeaua de cabluri subterane este sub tensiune destul de mare astfel încât nu se poate interveni cu apă. În consecinţă, zona de unde iese fumul va fi decoperată pentru a găsi cauza incendiului. Fumul a intrat şi în picniţele blocului aflat în spatele bănci dar a început să iasă şi prin ieşirea de canal de pe şosea.

La faţa locului s-a deplasat şi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, împreună cu viceprimarul dr. Radu Roca. „Situaţia este extrem de sensibilă. După calculele celor de la Electrica 40% din zona centrală a oraşului a rămas fără curent electric. Am cerut intervenţia unui excavator care să decoperteze canalul, apoi vom vedea care sunt paşii de urmat”, a declarat Dorel Coica.

Potrivit echipajului de intervenţie de la Electrica remedierea situaţiei poate dura ore întregi. Vom reveni cu detalii.

Un Comentariu la "Incendiu în centrul Sătmarului (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.