Gavrilescu a fost dat pe mâinile colegilor săi

gavrilescu
După ce săptămâna trecută a fost exclus temporar din echipă pe motive de indisciplină jucătorul de la FC Olimpia Satu Mare, Dan Gavrilescu a ajuns pe mâinile colegilor săi.

În urma şedinţei de azi, 23 septembrie la care au participat membri AGA, ai Consiliului Director, respectiv staff-ul tehnic s-a hotărât ca soarta mijlocaşului echipei să fie decisă de antrenori şi jucători. Reprezentanţii din conducerea clubului au stabilit că jucătorul nu a încălcat regulamentul de ordine interioară, lăsându-i pe antrenori și pe jucători să reglementeze tensiunile apărute în sânul echipei.

Vă reamintim că scandalul a izbucnit după meciul cu Metalul Reşiţa când jucătorii au decis prin vot că nu mai doresc să joace alături de Gavrilescu plângându-se în acest sens şi la conducerea clubului. Mai mult deatât unii susţin că mijlocaşul Olimpiei a încercat să dezbine echipa spunând că sunt jucători care complotează pentru schimbarea antrenorului Tiberiu Csik.

Pentru a lua o hotărâre în ceea ce îl priveşte pe Gavrilescu, antrenorii se vor întâlni cu jucătorii cel mai probabil în cursul zilei de mâine (24 septembrie).

Un Comentariu la "Gavrilescu a fost dat pe mâinile colegilor săi"