Continuă lucrările de curăţenie la blocul de pe Ostrovului, afectat de incendiu

curateni-bloc-incendiatsm3
curateni-bloc-incendiatsm2curateni-bloc-incendiatsm1

Azi, 23 septembrie au continuat lucrările de curăţare a resturilor provenite în urma incendiului care a avut loc la acoperişul blocului nr. 4 situat pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare.

Aceste lucrări au fost executate cu sprijinul unui număr de 15 persoane beneficiare de locuinţe de necesitate situate pe strada Ostrovului bl. D2, opt tineri de la Asociaţia „Stea” şi două persoane beneficiare de locuinţe sociale pe strada Crângului.

Reamintim faptul că în cursul nopţii de vineri, 20 spre sâmbăta, 21 septembrie a izbucnit un incendiu de proporţii la acoperişul blocului nr. 4 situat pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare. Pagubele materiale se ridică la suma de aproximativ 50.000 lei.

Edilul şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarul Radu Roca au dispus, în cursul dimineţii de sâmbătă luarea unor măsuri urgente de îndepărtare a tablei zincate de pe acoperişul blocului. Molozurile vor fi transportate în cursul zilei de azi de către SC Florisal SA urmând ca SA Apaserv SA să treacă la reabilitarea conductelor de evacuare a apelor pluviale.

Poliţia locală a primit dispoziţie ca în această perioadă să monitorizeze zona cu mare atenţie pentru a preveni eventualele furturi din locuinţele din blocul afectat de incendiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.