Împuşcat în spate în timp ce fura nuci

pistol

Un tânăr de 24 de ani a ajuns sâmbătă, 21 septembrie la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol cu gloanţe de cauciuc în spate, sub omoplatul drept. Medicii susţin că glonţul nu i-a atins organe vitale iar plaga provocată necesită cel mult cinci zile de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut pe malul Someşului, în jurul orei 14.30, iar oamenii legii au fost anunţaţi cu privire la cele întâmplate chiar de către tatăl victimei. Din ancheta efectuată de poliţişti reiese că tânărul a fost surprins de Iuliu I., de 48 de ani în timp ce fura nuci de pe proprietatea sa, un teren de altfel neîmprejmuit. Supărat acesta a tras două focuri cu un pistol iar unul dintre gloanţe la lovit pe tânăr în spate, sub omoplatul drept. Bărbatul are permis de port armă din 2008.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale. În urma concluziilor preliminare doctorul legist a stabilit că viaţa victimei nu a fost pusă în pericol, plaga prin împuşcare necesitând îngrijiri medicale de maxim 5 zile. Arma şi muniţia identificată asupra făptuitorului au fost ridicate în vederea expertizării.

Autorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi lovire sau alte violenţe, iar victima, Norbert S., este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt .

 

2 Comentarii la "Împuşcat în spate în timp ce fura nuci"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.