Concursuri sportive şi desene pe asfalt în Centrul Vechi al Sătmarului

concursuri1concursuri5concursuri4 concursuri3
12 echipaje din cadrul şcolilor de gimnaziu şi două de la licee au participat la triatlonul organizat azi (22 septembrie) după-amiază în Piaţa Libertăţii din Satu Mare. Echipajele de elevi au avut de trecut trei probe şi anume alergat, mersul cu rolele sau trotinetele şi o probă de ciclism. Fiecare membru al echipajului a avut de parcurs traseul din jurul Parcului Central.
În urma competiţiei la categoria „Gimnaziu” locul I a fost câştigat de Şcoala nr. 10, urmată pe treapta a doua a podiumului de Şcoala cu clasele I-VIII Valea Vinului iar locul III a fost adjudecat de echipajul Colegiului Naţional „Kolcsey Ferenc”.

La categoria „Licee” s-au înscris trei echipaje, una de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” şi două de la Colegiul Naţional „Kolcsey Ferenc”. Locul I a fost câştigat de elevii de la Slavici iar pe locurile II şi III s-au clasat cei de la Colegiul „Kolcsey Ferenc”.

Totodată, în faţa Catedralei Romano-Catolice s-a desfăşurat şi un concurs de desene pe asfalt la care au participat copii de toate vârstele. Acţiunile au fost organizate cu ocazia „Săîptămânii Mobilităţii Europene”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.