Acrobații pe apă și marș ciclist cu ocazia „Săptămânii Mobilităţii Europene”

saptamanamobilitatii1saptamanamobilitatii2saptamanamobilitatii3 saptamanamobilitatii4 saptamanamobilitatii5 saptamanamobilitatii6 saptamanamobilitatii7
Seria de acţiuni organizate cu scopul de a promova mişcarea în aer liber a debutat azi, 22 septembrie cu acrobaţiile pe apă prezentate de caiachişti. Aceştia şi-au pus bărcile pe apă în vecinătatea Podului Decebal şi au pornit pentru a înfrunta valurile din zona stâncoasă de lângă pod.

La 10.30 a venit rândul cicliştilor să pornească la drum. Aceştia au luat startul de pe dig, de lângă Consiliul Judeţean. La marşul ciclist au participat peste 100 de sătmăreni printre care au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota. Marşul ciclist se desfăşoară pe traseul Satu Mare-Oar.

Acţiunile dedicate marcării „Săptămânii Mobilităţii Europene” continuă de la ora 14.30 în Centrul Vechi al Sătmarului cu concursuri de tetratlon şi desene pe asfalt (16.00-17.00), mişcare în aer liber lângă Magazinul „Someşul” (16.00-17.00) sub îndrumarea instructorilor de la „PrimaGym”, premierea participanţilor la „Ziua Mobilităţii Europene”, respectiv ai câştigătorilor concursurilor desfăşurate azi. Seria de evenimente se va încheia cu un concert susţinut de elevii de la Şcoala de Artă Satu Mare, ce va începe la ora 17.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.