De vorbă cu Bianca Timiş – Miss Tourism Queen Romania

bianca-timis
Desemnată în urmă cu două săptămâni „Miss Tourism Queen Romania” în cadrul finalei „Romanian InfoFashion Festival” organizată la Piteşti, sătmăreanca Bianca Timiş va reprezenta România la un concurs internaţional de frumuseţe ce se va desfăşura în toamna anului viitor în China. În prezent Bianca este manechina Agenţiei „Trust Models” din Satu Mare şi este elevă în clasa a X-a G la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Povestea ei începe cu şase ani în urmă când visul unei copile devine realitate şi se vede în mână cu atestatul de manechină obţinută la InterStyle Models Agency din Satu Mare. De atunci au mai trecut ceva ani cu prezentări de modă, shooting-uri foto, concursuri de tot felul iar copila de atunci a devenit o adevărată domnişoară cu vise noi dar şi realizări pe măsură. De 2 ani încoace este manechina Agenţiei „Trust Models” coordonată de Kariklea David, cunoscută sătmărenilor în urma prezentărilor de modă pe care şi-a pus semnătura.

Sătmăreanca noastră a cărei frumuseţe şi zâmbet fermecător continuă să uimească o ţară întreagă provoacă furori ori de câte ori păşeşte pe scenă (şi nu numai). Drept dovadă, la începutul acestei luni a fost desemnată „Miss Tourism Queen Romania” în cadrul finalei „Romanian InfoFashion Festival”, eveniment ce s-a desfăşurat la Piteşti, în seara zilei de 6 septembrie. Şi povestea merge mai departe deoarece Bianca Timiş va reprezenta România la un concurs internaţional în calitate de Ambasadoare a frumuseţii, ce se va desfăşura anul viitor în China.

Manechina Agenţiei „Trust Models” spune că prima selecţie pentru finala de la Piteşti s-a făcut pe bază de fotografii. „Kariklea ne-a trimis pozele pentru acest concurs iar trei fete din Satu Mare am participat la o altă selecţie la Buşteni, iar de acolo eu şi Katarina Lieb ne-am calificat în finala de la Piteşti. Am trecut şi de un interviu prin care organizatorii au vrut să vadă cum ne prezentăm dar şi nivelul de comunicare verbală”, povesteşte Bianca.

În zilele premergătoare galei de la Piteşti, cele 23 de finaliste au trecut printr-o pregătire asiduă. „Ne trezeam la 7 dimineaţa, urma şedinţa tehnică unde ni se explica ce vom avea de învăţat în ziua respectivă, cum să ne comportăm pe scenă, apoi ne pregăteam pentru shooting-urile foto. În seara finalei nu am avut deloc emoţii. După concurs am sunat acasă. Părinţii nu m-au crezut. Am sunat-o pe bunica mea care m-a întrebat ce fac şi cum a fost? La care i-am răspuns că ţin de coroniţă să nu cadă. A fost extrem de bucuroasă şi eu la fel. Tata nu m-a crezut până când nu l-a auzit pe unul dintre organizatori spunându-mi: ce faci tu miss aici afară? Intră înăuntru că o să răceşti. Ce pot să vă mai spun? Per total a fost frumos şi OK. Organizatorii sunt nişte oameni deosebiţi. Chiar ieşeau cu noi în cluburi”, ne dezvăluie frumoasa sătmăreancă.

Cu toate că e una dintre simbolurile frumuseţii din România, Bianca recunoaşte că o bună parte din colegii ei de clasă nu ştiu nimic despre ultimul ei succes. „Păi nu o să le spun eu. Nici profesorii nu ştiu”, spune Bianca.

Cu privire la concursul de anul viitor, Bianca spune că acesta va avea loc cel mai probabil în luna noiembrie, însă în acest moment încă nu se ştie data exactă a competiţiei. „Acolo vom sta aproximativ două săptămâni în care ne vom pregăti pentru concurs, vom avea şedinţe foto dar şi interviuri, în limba engleză. Deci până atunci trebuie să învăţ bine engleza”, povesteşte Miss Tourism Queen Romania.

Bianca nu este la prima reuşită de acest gen, frumuseţea ei răpitoare fiind remarcată şi cu 2 ani în urmă (în 2011) când a câştigat locul II la „Miss Crăciuniţa” dar şi anul trecut când juriul de la Miss Zilele Municipiului Satu Mare a decis să-i acorde titlul de cea mai frumoasă sătmăreancă. Totodată, Bianca este de aproximativ 2 ani de zile imaginea Salonului „Expresiv” din Satu Mare.

În afară de modeling, sătmăreanca noastră este pasionată de muzica populară fiind o interpretă mult apreciată de cunoscătorii genului. Mai mult deatât Bianca urmează să scoată un album de muzică populară cu piese având influenţe din zona Maramureşului „având în vedere că jumătate sunt moroşancă, iar jumătate codreancă”. În ceea ce priveşte hobby-urile, frumoasa sătmăreancă este pasionată de volei şi face parte din echipa Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, unde este elevă în clasa a X-a G, la profil „Ştinţe sociale”. De asemenea iubeşte animalele şi în special căţeii şi se declară ferm împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân, considerând că această măsură nu este deloc binevenită.

Ce parcurs va avea povestea frumoasei sătmărence? Viitorul ne va dezvălui cu siguranţă însă frumuseţea şi zâmbetul fermecător a Biancăi nu are cum să nu facă furori şi acolo departe în umbra Marelui Zid Chinezesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.