Scandal la Olimpia. Gavrilescu exclus temporar din lot

gavrilescu
Conducerea Clubului FC Olimpia Satu Mare a decis excluderea temporară din lot a jucătorului Dan Gavrilescu pe motive de indisciplină şi încălcarea regulamentului de regulă interioară. AGA, Consiliul Director şi stafful tehnic se vor întâlni luni, 23 septembrie, de la ora 13.00, pentru a stabili dacă jucătorul va fi exclus definitiv sau nu.

Măsura luată vine după ce mai mulţi jucători ai Olimpiei Satu Mare au cerut înlăturarea acestuia. Scandalul se pare că a izbucnit după meciul cu Metalul Reşiţa când jucătorii au decis prin vot că nu mai doresc să joace alături de Gavrilescu plângându-se în acest sens şi la conducerea clubului. Mai mult deatât unii susţin că mijlocaşul Olimpiei a încercat să dezbine echipa spunând că sunt jucători care complotează pentru schimbarea antrenorului Tiberiu Csik.

Contactat telefonic, Dan Gavrilescu a declarat pentru Sătmăreanul că „nu doresc să ies în presă cu niciun fel de comentarii până nu primesc un comunicat oficial din partea clubului. Primordial este liniştea echipei pentru a putea învinge în meciul de sâmbătă. Oricum nu este deloc aşa cum s-a relatat în presă. Dar repet, acum nu doresc să comentez situaţia”.
În consecinţă echipa Olimpiei va urca pe teren în meciul de sâmbătă, 21 septembrie alături de ASA Târgu Mureş fără Dan Gavrilescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.