Exerciții pentru o piele mai frumoasă

skin

Exercitiile pentru muschii faciali imbunatatesc aspectul general al tenului si netezesc ridurile fetei, mai ales pe cele de expresie. Cum? Stimuleaza circulatia sangelui, tonifica si elibereaza tensiunea musculara. Efectele ar putea concura cu tratamente cosmetice costisitoare. Trebuie sa stii insa ca rezultatele se vad in timp!

PENTRU FRUNTE. Pune degetele aratatoare deasupra ochilor si apasa in jos in timp ce ridici sprancenele. Exercitiul ajuta la tonifierea fruntii. Repeta de 10 ori.
Ridica sprancenele cat de mult poti si apoi coboara-le brusc. Coborarea si ridicarea sprancenelor se fac alternativ, de 6-8 ori. Exercitiul ajuta la atenuarea ridurilor verticale de pe frunte.
BUZE. Tine un deget in gura si strange-l cu buzele cat de mult poti. Repeta de 10 ori pentru fermitatea buzelor.
OCHI. Stai relaxata, cu ochii inchisi. In timp ce pastrezi ochii inchisi, priveste in jos si apoi in sus, cat de sus poti. Repeta de 10-15 ori Tine ochii inchisi si relaxati. Ridica sprancenele si lasa genele cat mai jos, pastrand ochii inchisi. Mentine pozitia pana numeri la 10, relaxeaza-te si repeta de 10 ori.
OBRAJI. Plaseaza cele 3 degete centrale pe obraji si apasa in jos. In acelasi timp, ridica obrajii printr-un zambet larg. Tine capul pe spate cand faci aceste exercitii. Apleaca-ti capul inainte, apoi pe spate, la stanga si la dreapta. Repeta de 5 ori. Inhaleaza aer, umfla obrajii si pastreaza aerul cateva secunde. Elimina brusc aerul si res pira profund. Daca ai observat tendinta de ridare in zona santului nazolabial, largeste narile si gura, si apoi tuguiaza-ti buzele. Umfla obrajii si muta aerul din obrazul stang in obrazul drept si invers de maxim 10 ori, iar apoi elimina usor aerul.
GAT. Stai dreapta si lasa-ti capul pe spate, iar privirea sa fie in tavan. Tine buzele lipite, relaxate. Ridica buza inferioara peste cea superioara, cat poti de sus si pastreaza pozitia pana numeri la 10. Relaxeaza si repeta de 10 ori.

sursa: plafar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.