USL pe două voci. Antonescu: E mai logic ce a propus Băsescu. Ponta: E o prostie ce a propus Băsescu

ponta-antonescu

Preşedintele Traian Băsescu a cerut marți Guvernului să emită o Ordonanţă de Urgenţă prin care să stabilească un termen de adopţie pentru câinii fără stăpân, iar după expirarerea timpului, câinii neadoptați să fie eutanasiaţi. Pe de altă parte, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus că vrea să rezolve problema printr-un referendum.

Întrebat ce preferă între cele două variante, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că nu vede rostul referendumului, acesta reprezentând, în opinia sa, doar „o întârziere şi o cheltuială degeaba”. „E mai logic ce a propus Traian Băsescu (…) Măcar o luăm pe o cale”, a declarat Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta nu a fost de acord cu varianta lui Băsescu: „Da, asta a fost o prostie, cu ordonanta. Dumneavostra ma intrebati altceva. Niciun om serios nu putea sa isi inchipuie ca marti seara spun la televizor si miercuri avem ordonanta in Guvern. Eu vorbesc de o chestie serioasa. Legea este la Camera Deputatilor, camera decizionala, si saptamana viitoare se va lua o decizie. Niciodata nu mi se pare inutila consultarea populatiei dar de data aceasta, saptamana viitoare, avem ocazia sa adoptam legea”.

 

Citeste articolul original pe pesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.