Tullio Simoncini, medicul care trateaza cancerul cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

fungus

Teoria privind creșterea ciupercii Candida l-a ajutat pe medicul oncolog Tullio Simoncini nu doar să înțeleagă modalitatea de dezvoltare a cancerului, dar și tratarea sa. Omul de știință a studiat tumorile maligne în diferite ipostaze și a ajuns la concluzia că celulele canceroase se regăsesc în fiecare organism în stare latentă, dar din diferite motive acestea se activează și ajung să pună viața în pericol.

Când Simoncini a înţeles că cancerul are o natură fungică, el a început să caute un fungicid eficient. Singura problemă este că celulele canceroase au o reacție ciudată atunci când un medicament antifungic este introdus în organism. Ele suferă mutații importante și în cele din urmă ajung să se hrănească cu aceste medicamente. După mai multe teste efectuate, Simoncini a ajuns la concluzia că singura substanță care poate destabiliza celulele canceroase este bicarbonatul de sodiu. Din diferite motive, cancerul nu se poate adapta la această substanță și în cele din urmă nu mai poate evolua, ba chiar mai mult moare.

De-a lungul timpului Simoncini a tratat mai mulți pacienți de cancer, dar metoda sa nu a fost niciodată recunoscută. Medicul a întocmit un raport pe care l-a prezentat unei comisii ale Ministerului Sănătății din Italia în speranța că o cercetare amplă va fi demarată.

Acest fapt nu s-a produs niciodată, mai mult i-a fost retrasă licența de practicare a medicinei. Mass-media au lansat o campanie împotriva lui, ridiculizându-l personal și turnând noroi asupra metodei sale. Și toate acestea în timp ce milioane de pacienți mor în chinuri mari din cauza chimioterapiei “dovedite” și “sigure”, iar medicii continuă să interzică tratamentul cu bicarbonat de sodiu. Probabil că există numeroase interese la nivel global și aceasta este cauza pentru care nimeni nu a părut interesat să dezvolte cercetarea asupra metodei lui Simoncini.

 

citeste articolul compet pe efemeride.ro

Un Comentariu la "Tullio Simoncini, medicul care trateaza cancerul cu ajutorul bicarbonatului de sodiu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.