S-a găsit leacul pentru CANCER

cancer

Aceasta declaratie senzationala apartine profesorului australian Peter Henning, care a dezvaluit mecanismul de actionare a unui nou preparat, capabil sa revolutioneze lupta impotriva afectiunilor canceroase.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune „9News”, profesorul Henning de la Universitatea New Wayne din Sidney a explicat ca noul preparat actioneaza asupra proteinei tropomyosin, care raspunde de arhitectura celulara, in timp ce medicamentele utilizate in prezent distrug alta proteina similara – actina.

„Problema este ca actina, care se regaseste in culelele afectate de cancer, nu difera, practic, cu nimic de actina din celulele muschilor cardiaci”, a continuat expertul australian. „In timp ce noi am descoperit ca in celulele canceroase tropomyosina are cu totul alte caracteristici, comparativ cu tropomyosina din celulele sanatoate ale organismului”.

„Preparatul nostru determina distrugerea carcasei celulei canceroase, proces care decurge relativ repede”, si-a continuat relatarea profesorul Henning, precizand ca, in acest proces, celulele sanatoase raman intacte. Potrivit spuselor sale, experimentele efectuate au demonstrat ca medicamentul actioneaza impotriva tuturor tipurilor de tumori canceroase. „Nimeni nu a reusit pana acum sa creeze un asemenea medicament”.

citeste mai mult pe incomemagazine.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.