Olimpia Satu Mare-SC Bacău: 4-1

Olimpia

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, 14 august, un nou meci de pregătire în compania formației de Liga a II-a, SC Bacău. Partida care s-a disputat în comuna Paleu, județul Bihor a fost câștigată de elevii lui Tiberiu Csik cu scorul de 4-1.

“Gablen-albaștrii” s-au descurcat foarte bine în această partidă amicală. Sătmărenii au deschis scorul încă din prima repriză prin Bujor care a înscris cu ajutorul centrării venite de la Zsiga. Atât Olimpia, cât și bacăuanii au avut numeroase ocazii, însă scorul la pauză a fost 1-0.

Repriza secundă a fost dominată pe deplin de sătmăreni. Cel de-al doilea gol pentru Olimpia a venit din partea lui Dragoș care a înscris cu capul după cornerul bătut foarte bine de Roghină. Tot Dragoș a transformat un penalty obținut de Negruț, iar câteva minute mai târziu, același Dragoș a înscris și golul cu numărul patru și astfel Olimpia a obținut victoria cu scorul de 4-1.

Gazdele au reușit să înscrie unicul lor gol în minutul 85, din penalty. Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Șuta-Muntean, Ene, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Micaș, Villand, Zsiga, Bujor, Lemac. În repriza secundă au mai intrat pe teren: Szekely-Sabău, Mureșan, Gombar, Molnar, Schwarczcof , Roghină, Dragoș, Negruț şi Feier.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.