Tăriceanu: Mi-e teamă că PNL ar putea fi sancţionat la urne

tariceanu

Măsurile pe care le aşteaptă publicul de la PNL “nu sunt în nici un caz cele de majorare a taxelor, într-o formulă simplistă, atâta vreme cât există atâta evaziune fiscală”. O spune într-un interviu la RFI Romania fostul premier liberal, Călin Popescu Tăriceanu. El se teme că PNL va fi sancţionat de alegători în 2014.
În opinia lui Călin Popescu Tăriceanu, “există un risc, fără îndoială. Mai ales dacă astfel de măsuri vor fi adoptate, dacă ele nu vor fi clar explicate şi justificate, dacă se poate produce o justificare şi chiar şi în aceste condiţii, nu m-ar mira să existe o sancţionare din partea electoratului şi mi-e teamă ca această sancţiune să nu vizeze cu precădere Partidul Naţional Liberal, de la care există o serie de aşteptări”.

“Noi totuşi trebuie să venim în întâmpinarea publicului care ne-a votat, în întâmpinarea electoratului cu măsurile pe care le aşteaptă de la noi. Măsurile pe care le aşteaptă publicul de la noi nu sunt în nici un caz cele de majorare a taxelor, într-o formulă simplistă, aş spune, atâta vreme cât există atâta evaziune fiscală. Cred că fiecare cetăţean de rând când vede că în stânga lui şi-n dreapta lui sunt unii care scapă la plata taxelor şi el se conformează, nu va fi deloc bucuros să suporte o sarcină suplimentară de taxe şi de impozite. Şi sigur că acest lucru îl va putea duce în situaţia să ne aplice o sancţiune la vot”, crede fostul premier liberal.

 

sursa: pesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.