Petre Mureşan: “Mişcarea Populară se ţine de glume”

petre-muresan

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei noastre, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan răspunde declaraţiilor făcute de către Sebastian Lăzăroiu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute miercuri, 3 iulie, cu ocazia unei vizite făcute de acesta, alături de alţi lideri ai Mişcării Populare la noi în judeţ. În cadrul întâlnirii cu presa, acesta a declarat că “la Satu Mare PDL este un partid inexistent”. În continuare vă prezentăm textul integral remis de către conducerea PDL Satu Mare:

„Mişcarea Populară se ţine de glume

Mai deunăzi a avut loc şi în municipiul Satu Mare o încercare de moşire a filialei partidului Mişcării Populare. A partidului, că mişcarea s-a născut, parcă, anterior.

Din punctul de vedere al PDL, este o iniţiativă lăudabilă, mai ales dacă luăm de bune afirmaţiile naşilor ei cum că prin MP se doreşte întărirea rândurilor dreptei româneşti prin cooptarea unor persoane care până în prezent s-au dezinteresat de politică, din varii motive.

Vedem însă că la Satu Mare, ca şi în alte locuri, ei se bazează pe personaje provenite din PDL, pe care corifeii MP îl consideră drept “inexistent” pe meleaguri sătmărene.

Considerând că Sebastian Lăzăroiu a vrut doar să comită o glumiţă, ce-i drept destul de nesărată, la adresa mai vechilor companioni care l-au făcut chiar ministru, ne permitem şi noi să emitem una, spunând că noului partid, cel puţin deocamdată, i se potriveşte imaginea din cunoscuta poezie a lui Eminescu despre “steaua” care a răsărit din adâncurile necunoscute ale Cosmosului:

„Era pe când nu s-a zărit
Azi o vedem, şi nu e”

În rest, drum bun şi multe succese (succesuri)!

Preşedinte PDL Satu Mare
Petre Mureşan”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.