Asociaţia STEA a ieşit la curăţenie în zona Ostrovului

stea
În urma sesizărilor primite de la sătmăreni astăzi, 4 iulie, un grup alcătuit din opt voluntari francezi şi 12 copii şi tineri ai străzii de la Asociaţia STEA au pornit să facă curăţenie pe strada Ostrovului din Satu Mare. După mai bine de două ore, spaţiile verzi şi trotuarele din zonă au devenit curate, iar tomberonul din faţa blocului a fost umplut cu mormane de deşeuri.

Acţiunea face parte din proiectul civic finanţat de organizaţia franceză “La Voix de l’Enfant”, fiind realizat în parteneriat cu Primăria Satu Mare. La această acţiune s-au alăturat aproximativ 15 copii care locuiesc în zonă, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Aceştia au primit mănuşi şi saci de gunoi şi au cules mizeriile cot la cot cu echipa STEA.

Scopul acestei activităţi este de a crea în rândul participanţilor o atitudine de respect față de mediul înconjurător şi faţă de bunurile comunităţii. La finalul acţiunii, toţi cei care au participat la curăţenie au primit câte un săpun şi un plic de şampon, în semn de mulţumire pentru implicarea lor în această activitate civică.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.