Bărbat căutat de poliţiştii finlandezi, depistat la Petea

petea-vama

Poliţiştii de frontieră de la Petea au depistat la intrarea în țară un cetățean român dat în urmărire generală. Bărbatul este din judeţul Maramureş şi pe numele lui autorităţile finlandeze au emis un mandat european de arestare pentru furt calificat.

Luni, 1 iunie, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Petea, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Suraj V., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Baia Mare. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul documentelor polițiștii de frontieră au constatat că tânărul figurează în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile finlandeze.

Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Finlanda, pentru că a săvârșit o infracțiune de furt calificat. Suraj V. a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a IPJ Maramureș, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.