“Zilele Oraşului Negreşti-Oaş”, fără spectacole în acest an

Negresti-cl
Conducerea primăriei Negreşti-Oaş renunţă în acest an la organizarea de spectacole de mare anvergură de “Zilele Oraşului”. Propunerea înaintată de primarului Aurelia Fedorca în cadrul şedinţei de vineri, 28 iunie, a fost acceptată de toţi consilierii locali.

“Dacă am fi avut infrastructura terminată la Luna Şes, probabil că am fi organizat acolo spectacolele. Însă, cum nu avem nici drum, şi nici resursele financiare necesare, eu propun ca în acest an, de Zilele Oraşului Negreşti-Oaş, să nu mai fie organizate spectacolele de altă dată în centrul oraşului. Pot fi organizate doar manifestări cultural-sportive. În acest an, Primăria Negreşti-Oaş are datorii foarte mari de achitat şi avem şi multe investiţii care trebuie să le finalizăm până la sfârşitul anului. Astfel că nu avem nici resursele financiare necesare pentru organizarea unor manifestări de anvergură”, a explicat primarul Fedorca. Consilierii negreşteni au fost cu toţii de acord cu propunerea primarului.

Primarul Fedorca a precizat că în zilele de 17 şi 18 august vor fi organizate competiţii sportive, vor avea loc “Zilele Medicale ale Ţării Oaşului” precum şi alte simpozioane. Primarul Fedorca a mai precizat că nu se renunţă de tot la organizarea spectacolelor de Zilele Oraşului, ci doar în acest an, şi că există posibilitatea ca anul viitor aceste evenimente să fie organizate la Luna Şes.

Un Comentariu la "“Zilele Oraşului Negreşti-Oaş”, fără spectacole în acest an"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.