Au fot recepționate lucrările efectuate în comuna Urziceni

urziceni
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef împreună cu prefectul judeţului Satu Mare Eugeniu Avram şi subprefectul Cristian Sasu au participat azi, 26 iunie, la Urziceni la recepţia lucrărilor unui proiect integrat finanţat prin “Măsura 3.2.2.”. În calitate de beneficiar al proiectului a fost prezent primarul localităţii Urziceni, Iosif Mellau.

Valoarea totală a proiectului finanţat prin FEADR este de 13.392.000 lei cu TVA din care au fost executate următoarele lucrări:
– Modernizare drum comunal DC 49 Urziceni-Urziceni Pădure în lungime de 5,1 km şi modernizarea a cinci străzi în satul Urziceni în lungime de 1,69 km – valoare 9.858.000 lei cu TVA. Au fost realizată îmbrăcămintea asfaltică alcătuită din două straturi de mixturi asfaltice, amenajarea acostamentelor, şanţurilor şi a platformelor de încrucişare pe tronsoanele de drum cu un singur sens

– Construire clădire cu destinaţia After School în curtea şcolii din localitatea Urziceni cu o suprafaţă de 180 metri pătraţi în valoare de 913.880 lei cu TVA

– Reabilitarea căminelor culturale din localităţile Urziceni şi Urziceni Pădure în valoare de 2.620.120 lei cu TVA. Au fost reabilitate instalaţiile termice, acoperişurile, izolaţiile şi închiderile interioare şi exterioare ale clădirii.
Beneficiarul contractual este comuna Urziceni. Lucrările au fost executate de firma SC VIDELI SRL Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.