Super show, duminică seara, în Centrul Nou, de Zilele Județului Satu Mare (galerie foto)

ziua-jud-satu-mare31

 ziua-jud-satu-mare01ziua-jud-satu-mare02ziua-jud-satu-mare03ziua-jud-satu-mare04 ziua-jud-satu-mare05ziua-jud-satu-mare06 ziua-jud-satu-mare13 ziua-jud-satu-mare12 ziua-jud-satu-mare11 ziua-jud-satu-mare10 ziua-jud-satu-mare09 ziua-jud-satu-mare08 ziua-jud-satu-mare07ziua-jud-satu-mare14 ziua-jud-satu-mare20 ziua-jud-satu-mare19 ziua-jud-satu-mare18 ziua-jud-satu-mare17 ziua-jud-satu-mare16 ziua-jud-satu-mare15ziua-jud-satu-mare21ziua-jud-satu-mare22 ziua-jud-satu-mare23ziua-jud-satu-mare24 ziua-jud-satu-mare28 ziua-jud-satu-mare27 ziua-jud-satu-mare26 ziua-jud-satu-mare25ziua-jud-satu-mare29 ziua-jud-satu-mare30ziua-jud-satu-mare34 ziua-jud-satu-mare33 ziua-jud-satu-mare32 ziua-jud-satu-mare31ziua-jud-satu-mare35 ziua-jud-satu-mare36ziua-jud-satu-mare37 ziua-jud-satu-mare38ziua-jud-satu-mare39 ziua-jud-satu-mare42 ziua-jud-satu-mare41 ziua-jud-satu-mare40

După concertele oferite sâmbătă (22 iunie) seara de către Deep Central, Vama şi Connect-R, ieri, 23 iunie, pe scena situată lângă Palatul Administrativ au urcat alte nume de rezonanţă din industria muzicală românească.

Cei care au deschis seria mega concertelor de duminică seara au fost băieţii de la Akcent care au cuprins în repertoriul lor atât piese noi cât şi melodii vechi care, cu ani în urmă (şi nu numai) au reuşit să provoace furori în inimile domnişoarelor. Concertul susţinut de Akcent a fost urmat de show-ul oferit de Andreea Bănică care, împreună cu dansatorii ei au întreţinut atmosfera aproximativ o oră.

Prezenţi pentru prima oară la noi în judeţ, trupa Balkan Fanatik din Ungaria au reuşit să atragă publicul de partea lor încă de la primele acorduri.

Mult aşteptată de către sătmăreni, Elena Gheorghe, a făcut un show pe cinste aşa cum spectatorii se aşteptau de la o artistă de talia ei. Seara a fost încununată de concertul fabulos susţinut de Horia Brenciu şi orchestra sa. Pe scenă a urcat şi Ariana Silaghi, soţia deputatului Ovidiu Silaghi.  Seria de concerte  a fost încheiată cu un superb foc de artificii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.