Roxana Constatin este cea mai frumoasă sătmăreancă din județ(galerie foto)

Roxana-Constantin

miss-jud-satu-mare09miss-jud-satu-mare10 miss-jud-satu-mare12 miss-jud-satu-mare11miss-jud-satu-mare13 miss-jud-satu-mare20 miss-jud-satu-mare19 miss-jud-satu-mare18 miss-jud-satu-mare17 miss-jud-satu-mare16 miss-jud-satu-mare15 miss-jud-satu-mare14miss-jud-satu-mare22 miss-jud-satu-mare21
16 tinere s-au înscris la concursul de frumuseţe organizat cu ocazia primei ediţii a “Zilelor Judeţului” Satu Mare. Competiţia s-a desfăşurat azi, 22 iunie, cu începere de la ora 13.45, pe scena amplasată în Piaţa 25 Octombrie.

La finalul concursului juriul a desemnat-o pe Roxana Constantin ca fiind cea mai frumoasă domnişoară din judeţ. De altfel, în acest an Roxana a câştigat, în urmă cu câteva săptămâni şi Miss Zilele Oraşului Satu Mare.

Concurentele au avut de trecut de trei probe de concurs şi anume: prezentarea ţinutei populare, a ţinutei de zi şi a rochiilor de seară. De asemenea, în pauzele dintre probele de concurs pe scenă au urcat şi manechenele de la Gaby’s Models din Satu Mare.

În urma deliberării juriului, Roxana Constantin a fost desemnată Miss Zilele Judeţului Satu Mare. Locul II a fost câştigat de Camelia Coza iar locul III de Mirela Conioşi. Premierea câştigătoarelor a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef împreună cu vicepreşedintele Mircea Govor.

2 Comentarii la "Roxana Constatin este cea mai frumoasă sătmăreancă din județ(galerie foto)"