Reprezentanţii judeţului au defilat în jurul Parcului Central (galerie foto)

zilele-jud-satu-mare-def10zilele-jud-satu-mare-def01zilele-jud-satu-mare-def02 zilele-jud-satu-mare-def15 zilele-jud-satu-mare-def14 zilele-jud-satu-mare-def13 zilele-jud-satu-mare-def12 zilele-jud-satu-mare-def11 zilele-jud-satu-mare-def09 zilele-jud-satu-mare-def08 zilele-jud-satu-mare-def07 zilele-jud-satu-mare-def06 zilele-jud-satu-mare-def05 zilele-jud-satu-mare-def04 zilele-jud-satu-mare-def03
Seria de evenimente dedicate celei de-a doua zile a sărbătorii judeţului Satu Mare a fost deschisă de difilarea majoretelor din Carei, a fanfarei din Căpleni, a Cavalerilor Pălincii urmată apoi de Parada portului popular.

La defilare au participat oficialităţile judeţului Satu Mare dar şi primarii tuturor localităţilor. Convoiul a pornit din faţa scenei amplasate lângă Casa de Modă, după care a făcut înconjurul Parcului Central pentru a se reîntoarce în aceeaşi locaţie. După defilare a urmat luarea de cuvânt al oficialităţilor care au declarat deschise seria evenimentelor programate să se desfăşoare pe scena din Centrul Vechi al Sătmarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.