Bani europeni pentru dotarea Secţiei de obstetrică-ginecologie

sedinta-cj
Consilierii judeţeni au votat în şedinţa de azi, 21 iunie, proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare a unei finanţări rambursabile interne în vederea asigurării părţii proprii de finanţare pentru desfăşurarea unui proiect care are în vedere dotarea cu aparatură medicală a Secţiei de obstetrică-ginecolgie a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Proiectul „Servicii îmbunătăţite de obstetrică şi ginecologie în sistem interregional” beneficiază de fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană, în valoare de aproximativ 500.000 euro.

Tot în cadrul şedinţei de azi, consilierii judeţeni au votat şi proiectul de hotărâre privind contractarea de către Muzeul Judeţean a unei finanţări rambursabile interne pentru prefinanţarea şi/sau cofinanţarea proiectului “Cul-tour -Realizarea, extinderea şi reabilitarea obiectivelor muzeale din judeţele Satu Mare şi Szabolcs-Szatmár-Bereg în contextul turismului cultural transfrontalier”, care beneficiază de fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană. Valoarea proiectului este de aproximativ 300.000 euro.

Creditul din care se va asigura partea proprie de finanţare va fi contractat pe termen mediu. În luarea de cuvânt preşedintele CJ, Adrian Ştef a subliniat importanţa contractării acestui credit în vederea desfăşurării unor activităţi legate de turismul cultural transfrontalier între judeţele Satu Mare şi Szabolcs-Szatmar-Bereg.

La şedinţa de azi au participat şi membrii Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.