Dosarul în care este inculpat Vasile Lucuţ, amânat pentru la toamnă

vasile-lucut
În data de 17 iunie (2013) magistraţii Curţii de Apel Cluj au dispus amânarea dosarului de trafic de influenţă în care sunt inculpaţi omul de afaceri sătmărean Vasile Lucuţ şi cei doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Vlad Boşca respectiv Felician Jurj.

După trei amânări hotărâte de către magistraţii Curţii de Apel Oradea, în data de 24 aprilie, instanţa a decis scoaterea de pe rol a cauzei şi trimiterea dosarului la Curtea de Apel Cluj. Judecătorii clujeni au amânat şi ei în două rânduri dosarul în care sunt inculpaţi cei trei sătmăreni, prima oară în data de 20 mai, iar a doua amânare a fost înregistrată de curând, luni, 17 iunie. În soluţia dată se arată că, procesul a fost amânat „în vederea audierii martorilor”. Următorul termen de judecată a fost stabilit de către magistraţii clujeni pe data de 9 septembrie.

Vă reamintim că cei trei inculpaţi au fost trimişi în judecată de către procurorii DNA pe data de 16 ianuarie 2013. În acest dosar patronal SC Unicarm SRL este cercetat pentru cumpărare de influenţă iar cei doi poliţişti se fac vinovaţi, susţin procurorii DNA, pentru trafic de influenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.