Program special la Transurban de “Zilele Judeţului” Satu Mare

autobus-satu-mare
Cu ocazia manifestărilor dedicate „Zilelor Judeţului” Satu Mare, circulaţia rutieră va fi închisă în Piaţa Libertăţii începând cu ziua de vineri, 21 iunie, până duminică (23 iunie) seara, traficul urmând a fi deviat pe rute ocolitoare.

Totodată, Transurban a anunţat un program special pentru zilele de 21, 22, 23 iunie. Astfel, liniile 1, 13, 15, 18, Real 2 și cursa specială pentru elevi vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania-Bulevardul Vasile Lucaciu, la întoarcere pe strada Mihai Viteazul. Vor fi stații temporare pe strada Retezatului în dreptul Poliției de Frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Primăriei, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.

Liniile 1 barat, 2, 6, 11, 12, 14 și cursa specială pentru elevi vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație temporară pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe. Liniile 23 şi 29 vor avea capăt de linie la Piața nr. 1. Linia 5, sâmbătă și duminică va avea capăt de linie la Piața nr. 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.