Cei de la Restaurantul „Romantic” au mai băgat 22 de persoane în spital

toxinfectie-spital
Alte 22 de persoane care au participat vineri (14 iunie) seara la un botez la Restaurantul „Romantic” au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean prezentând semnele unei toxiinfecţii alimentare. În această dimineaţă (sâmbătă, 15 iunie) mai sunt internaţi la spital şase persoane, trei adulţi şi trei copii.

Lanţul nenorocirilor continuă la Restaurantul „Romantic” din Satu Mare. Fără să țină cont de măsurile dispuse de către instituţiile abilitate care suspendaseră activitatea localului, conducerea localului a organizat vineri seara un botez în incinta restaurantului. Însă, cei care au venit la chef în câteva ore au ajuns la spital cu dureri abdominale, cefalee şi stare generală alterată. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a aplicat o nouă amendă, de 40.000 de lei iar cei de la Protecţia Consumatorilor vor sigila în cursul acestei zile accesul în restaurant. Vă reamintim că după cazul petrecut joi seara, DSP Satu Mare a aplicat o amendă de 6.000 lei şi a dispus suspendarea temporară a activităţii restaurantului.

Potrivit unor surse, în această seară la „Romantic” este programată o nuntă, însă cel mai probabil petrecerea nu va mai avea loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.