Gala Modei Sătmărene – eleganţă, rafinament și stil (galerie foto)

gala-modei-satmarene01gala-modei-satmarene02gala-modei-satmarene03 gala-modei-satmarene19 gala-modei-satmarene18 gala-modei-satmarene17 gala-modei-satmarene16 gala-modei-satmarene15 gala-modei-satmarene14 gala-modei-satmarene13 gala-modei-satmarene12 gala-modei-satmarene11 gala-modei-satmarene10 gala-modei-satmarene09 gala-modei-satmarene08 gala-modei-satmarene07 gala-modei-satmarene06 gala-modei-satmarene05 gala-modei-satmarene04gala-modei-satmarene20gala-modei-satmarene21 gala-modei-satmarene37 gala-modei-satmarene36 gala-modei-satmarene35 gala-modei-satmarene34 gala-modei-satmarene33 gala-modei-satmarene32 gala-modei-satmarene31 gala-modei-satmarene30 gala-modei-satmarene29 gala-modei-satmarene28 gala-modei-satmarene27 gala-modei-satmarene26 gala-modei-satmarene25 gala-modei-satmarene24 gala-modei-satmarene23 gala-modei-satmarene22
Cortul Hotelului „Dana I” de pe strada Careiului din Satu Mare a găzduit azi, 14 iunie, prima ediţie a „Galei Modei Sătmărene”, eveniment organizat cu scopul de a promova talentele din domeniul modei, dar şi de a-i atrage pe sătmăreni să se îmbrace în ţinute realizate de designeri din judeţul nostru. Show-ul propriu-zis a fost urmat de un After Party organizat lângă piscina hotelului.

În cadrul evenimentului monden din această seară, spectatorii au putut urmări colecţiile primăvară-vară 2013-2014, creaţiile a şapte designeri sătmăreni. Amfitrioana serii a fost Raluca Jofi.

Prima linie vestimentară a fost prezentată de designerul Alena Ignătescu. Manechinele au urcat pe scenă în rochii de seară. Tot cu rochii de seară cu o croială artistică desăvârşită s-a prezentat în faţa spectatorilor şi creatoarea Alina Fîrte.
Firma “Spencer&Spencer”, a designerului Ciprian Crăciun, a oferit alternativa elegantă pentru barbaţi, prezentând colecţia “Country Man”. De asemenea, Georgia Ciontoş din Carei a prezentat şi ea ţinute elegante, de seară. Ioana Călin i-a încântat pe cei prezenţi cu o colecţie mai extravaganta. Tot cu creaţii inedite s-au prezentat în faţa spectatorilor şi Monica Ştrango, respectiv Zita Pop.
Machiajul manechinelor a fost realizat de Gabriella Sas şi Alexandra Covaci, iar coafura fetelor este creaţia Adrianei Popescu.
Distracţia a continuat cu un After Party organizat în curtea hotelului, lângă piscină, în care atmosfera a fost asigurată de DJ Alex Rise. Creaţiile designerilor sătmăreni şi evenimentul au fost imortalizate pe pelicula fotografică de reprezentanţii Asociaţiei Artiştilor Fotografi “Prisma” din Satu Mare.

 

Un Comentariu la "Gala Modei Sătmărene – eleganţă, rafinament și stil (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.