Trucuri pentru combaterea oboselii

obosita

Faceti sport dimineata – Chiar daca probabil ca nu va va fi usor la inceput, incercati sa faceti miscare in fiecare dimineata. Incepeti cu stretching si apoi accelerati putin ritmul activitatii fizice. Activitatile fizice simple va vor stimula tesutul muscular si fluxul sanguin in intreg corpul si va vor energiza fara sa fie nevoie sa utilizati stimulente artificiale.

Luati un mic dejun sanatos – Proteinele si grasimile consumate dimineata sunt esentiale pentru a avea un nivel ridicat de energie. Un mic dejun bogat si sanatos este exact ceea ce are nevoie corpul dvs. Preparati-va o bautura din fructe si legume care va contine grasimi sanatoase, nutrienti si fitonutrienti de care va veti bucura pe tot parcursul zilei. Adaugati la aceasta si alte alimente cat mai putin prelucrate. Alimentele consumate vor stimula metabolismul si vor oferi organismului energia de care are nevoie. Este indicat sa alegeti la micul dejun alimente bogate in carbohidrati.

Ascultati muzica relaxanta – Din cand in cand, intrerupeti-va activitatea si ascultati cateva minute muzica de relaxare. In acest mod va veti calma corpul si creierul si vi se va incetini ritmul cardiac si respiratia. Veti avea un sentiment de bine, o minte clara si un trup mai relaxat.

citeste restul articolului pe sfatulmedicului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.