UPDATE: Grupare de traficanţi de droguri prinsă la Satu Mare

droguri

UPDATE: 

Poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare, continuând cercetările în cauza privind destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului de droguri de risc şi mare risc, au mai depistat alţi doi membri ai grupării şi au confiscat droguri.

În jurul orei 11.00, poliţiştii au descins într-un hotel (potrivit unor surse este vorba despre Hotel „Dora” de pe strada Ganea) din municipiul Satu Mare, cei doi suspecţi fiind găsiţi în compania a două tinere, dintre care una minoră. Din camera de hotel au fost ridicate, în urma percheziţiilor, diferite cantităţi de droguri, o parte fiind consumate de aceştia, aspect evidenţiat de rezultatul analizelor efectuate în cadrul laboratorului de specialitate. Până în prezent în acest caz au fost reţinuţi cinci suspecţi, cercetările continuând.

 

 

În urma a 5 percheziţii efectuate în municipiul Satu Mare de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, a fost destructurată o grupare infracţională cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.
În această dimineaţă poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 5 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare alte 5 mandate de aducere, pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor s-au ridicat 62 grame cannabis, un pistol, un cântar electronic utilizat la cântărirea drogurilor, două pipe pentru consum de droguri şi 7 telefoane.

După terminarea percheziţiilor domiciliare, cei cinci membri ai grupării infracţionale – S.D.G., 23 de ani, S.V., 26 de ani, G.L., 24 de ani, C.A.L., 20 de ani şi M.R.P., 23 de ani – au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare pentru a fi audiaţi de către procurori şi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunile au fost derulate cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor din cadrul I.P.J Satu Mare, precum şi al D.O.S. – I.G.P.R.

Un Comentariu la "UPDATE: Grupare de traficanţi de droguri prinsă la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.