Dorel Coica a premiat pianiştii de la Palatul Copiilor Satu Mare

pianisti1pianisti2pianisti3
Ca o răsplată a muncii, talentului şi a rezultatelor cu totul excepţionale obţinute în urma concursurilor naţionale şi internaţionale la care au participat, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a premiat azi, 11 iunie, micii pianişti de la Palatul Copiilor Satu Mare. Copiii au fost însoţiţi de mentorul lor, profesoara de pian Mariana Moga, creatoarea la Satu Mare a unei adevărate şcoli de elită în ceea ce priveşte studiul acestui nobil instrument.

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Local cu începere de la ora 12.00. Pe lângă diplome, copiii au fost răsplătiţi şi cu un mic cadou. În luarea de cuvânt primarul Dorel Coica a felicitat copiii pentru rezultatele obţinute şi pentru că reprezintă de fiecare dată, cu cinste municipiul şi judeţul Satu Mare în cadrul competiţiilor la care participă. “Ne mândrim cu aceşti copii care aduc imagine exemplară municipiului Satu Mare prin prestanţa scenică şi numeroasele premii dobândite la concursuri. Noi, cei din conducerea Primăriei suntem întotdeauna deschişi în promovarea tinerelor talente. Dorim ca pe viitor, cu ocazia diferitelor manifestări să-i invităm pe scenă şi pe aceşti copii pentru ca lumea să-i vadă şi să-i cunoască”, a declarat primarul Dorel Coica.

Cei 15 pianişti premiaţi de către municipalitate sunt laureaţii unor concursuri naţionale dar şi internaţionale reuşind prin talentul şi munca lor să se impună în faţa concurenţilor veniţi de pe toate meridianele lumii. În cursul festivităţii de azi au fost premiaţi:
Alex Ploscar
Lucian Palcău
Alexandra Grigoriu
Teofana Duba
Maria Gavrilaş
Alexandra Trella
Casian Duba
George Palcău
Paul Mădăras
Andrei Bâce
Daria Grad
Beata Barla
Reka Rak
Adelin Buricea
Alin Mariţa.

Un Comentariu la "Dorel Coica a premiat pianiştii de la Palatul Copiilor Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.